Author Topic: Any known issues with the forum?  (Read 657 times)

Offline OneTwo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 468
    • View Profile
Any known issues with the forum?
« on: June 04, 2015, 05:34:04 PM »
Hi,

i recently observe heavy loading times with the IW-forum, while everything else is running normaly.

Are there any known problems, do anyone else have these issues?

Just want to ask, before i try to fix something which i cant even fix on my side :)

Cheers!

Offline Teremus

  • Really Cool Moose
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5545
  • Hide your cheese.
    • View Profile
Re: Any known issues with the forum?
« Reply #1 on: June 04, 2015, 06:06:18 PM »
Might just be an SMF deal, I haven't had any issues. Give it 24 hours and see if it changes.
No seriously, I really like cheese.

Quote from: Poga
I make this game, James.

Offline OneTwo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 468
    • View Profile
Re: Any known issues with the forum?
« Reply #2 on: June 04, 2015, 09:11:56 PM »
Yah...

was some kind of problem anywhere between here and the servers.

Problem solved :)

Offline Rethorian

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 642
    • View Profile
Re: Any known issues with the forum?
« Reply #3 on: June 05, 2015, 02:30:34 AM »
I constantly have the forums basically stop working for me for a minute or two while trying to browse it. Nothing will load for a minute or two, then it will work, then it won't. This has been on and off for weeks.

In addition, for some reason I can't see the 'Games' Forum Catagory when i'm logged in. Only when i'm logged out. I can browse the sub forums of 'Games' fine, but I can't see it.